Säljhantverkarna » Håkan Johnsson

Håkan Johnsson

Jag heter Håkan Johnsson och är projektledare hos Säljhantverkarna. Som projektledare driver jag främst komplicerade projekt från ax till limpa, allt med fokus på att affären skall bli bra.

Jag är i grund och botten utbildad byggnadsingenjör och har arbetat med stora och små affärsinriktade projekt inom och utanför Sverige.

Faktum är att konsten att kunna kommersialisera en ide, produkt eller ett projekt kräver inte bara erfarenhet utan också ett stort kontaktnät. Något som jag vårdat och upprätthållit med stor seriositet de senaste 35 åren. Tack vare mitt kontaktnät så kan du få snabba svar på de svåraste frågorna i de mest komplicerade uppläggen.

Mitt nätverk i kombination med min breda erfarenhet som projektledare gör att jag snabbt och effektivt kan skilja ut de försäljningsuppdrag som jag vet att jag kan hjälpa till med, men också tacka nej till andra projekt.

För mig är ett företags intäkter viktiga, kostnader kan man alltid ta om intäkten finns. Därför vet jag att noggrannhet och systematik i försäljningsarbetet är avgörande.

Då många av mina uppdrag har sträckt sig över lång tid är uthållighet och fokusering viktiga ingredienser i mitt sätt att arbeta. Kort sagt, jag är lite av en vinthund.

Privat så har jag familj med numera utflugna barn. Fritiden tillbringar jag i skog och mark eller på sjön med min aldrig färdiga träbåt.


 
404 - ҲļĿ¼

404 - ҲļĿ¼

ҪҵԴѱɾѸƻʱá