Säljhantverkarna » Thomas Dahlgren

Thomas Dahlgren

Jag heter Thomas Dahlgren och arbetar som projektledare hos Säljhantverkarna. Som projektledare guidar jag dina produkter, tjänster eller projekt genom hela processen. Med fokus på att få resultat.
Tack vare att jag har en gedigen erfarenhet från många olika branscher samt en lång och tuff skolning i verkligheten har jag kunskaper som gör försäljningsarbetet snabbare, eller projekten mer lönsamma.  men framförallt att färre misstag görs.
Jag började som tekniker vilket varit en viktig bas. Flera år som säljare inom fordonsindustrin och mekanisk industri gav mig en solid grund i försäljningsarbetet. Därefter har jag arbetat fokuserat med att se till att affärer går i lås, både i Sverige och i andra länder.
Självklart så måste duktiga säljare ha en social kompetens, men lika viktigt är att vara noggrann. En grad fel i början av ett företags försäljningsprocess blir många grader fel redan efter några månader – och kan ge helt oöverstigliga kostnader. Försäljning är 90 % transpiration och 10 % inspiration. Med andra ord: jag har en professionell syn till försäljningsarbetet.
Jag drivs av utmaningar och åtar mig gärna provisionsbaserade uppdrag. Faktiskt så har så har alla mina uppdrag de senaste 35 åren varit provisionsbaserade. Utan resultat – inget berättigande.

Här har min erfarenhet avgörande betydelse för att mycket snabbt komma rätt. Men jag är också ärlig och säger till om produkten eller tjänsten inte håller för marknaden.
Som person så är jag en genuin norrlänning som har tre barn och fritiden ägnas åt idrottsrörelsen, byggande och båten.


 
404 - ҲļĿ¼

404 - ҲļĿ¼

ҪҵԴѱɾѸƻʱá